svētdiena, 2011. gada 7. augusts

Skumji

Tik sen nekas nav rakstīts,šobrīd vairāk laiks tiek veltīts maniem mazajiem vīriešiem :)

 Īpaši jau uzmanība tiek mazajam- Raivo, jo kā jau rakstiju pašā sākumā, viņš ir bērns ar īpašām vajadzībām.
Nu jau tikai reizēm galvā iezogas doma, kāpēc tieši man ir šāds bērniņš, bet atbildes nav un nebūs...
Sākums bija grūts, pieņemt mazuli ar viņa diagnozēm(Dauna sindroms un iedzimta sirds kaite), jo grūtniecības laikā nekas neliecināja, ka mazulim kaut kas kaitētu:(


 Bet nu jau ir pagājuši divi gadi, daudz kas ir piedzīvots un pārdzīvots, bet dēliņš aug un ir aktīvs un zinātkārs puika.
 
Laikam vis varāk palīdzēja vīra un manas mammas atbalsts, jo bija smagi apzināties, ka visa tava pareizā un jaukā pasaule nu ir sabrukusi un jāsāk viss būvēt no jauna.
Kāpēc par to rakstu,jo pie mums Latvijā par šādām lietām runā ļoti negribīgi un informācijas  vispār praktiski nav. :(
Visu info par sava dēliņa diagnozi un to kā ar viņu darboties esmu atradusi krievu valodā.

:)

4 komentāri:

  1. Tu esi malacis, ka raksti, dalies ar savaam paardomaam un emocijaam audzinot Raivo! Bildee jau var redzeet, ka puiseens ir dikti miileets:)
    Nezinu par informaaciju latvieshu un krievu valodaa, bet anglju valodaa ir pa pilnam ar shaadu informaaciju, un mammas viena otru uzmudina, un dalaas pieredzee...
    Shodien bazniicaa viena meitene mums paaris rindas aiz muguras tik sirsniigi skaljaa balsii dziedaaja, ka piesaistiija visu uzmaniibu. Peec tam tikal uzzinaaju, ka vinja ir iipashais beerns...Man tas lika aizdomaaties, vai shiem cilveekiem nav kaut kas atveertaaks dveeselees iekshaa...

    AtbildētDzēst
  2. Paldies.Diemžēl ar angļu valodu esnu uz jūs:(, tāpēc informāciju pārsvarā meklēju krievu valodā un ir ļoti daudz labu krievu saitu, kas iedvesmo un mudina darboties, jo reizēm rokas nolaižas arī man.:)

    AtbildētDzēst
  3. Piebiedrošos Ilzei, malacis, ka dalies un raksti :) Tāpat piekritīšu, ka krievu valodā var atrast kvalitatīvu un bagātu informācijas klāstu teju par jebkuru tēmu. Tiem, kas draudzējas ar krievu valodu, šajā ziņā ir trekns bonuss.

    Atliek domāt, ka Tu esi ļoti stipra, varoša, mīloša, pacietīga un visādi savādāk ideāla savam bērniņam, ja starp visiem citiem Viņš ir atnācis tieši pie Tevīm!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, par labajiem vārdiem.Reizēm jau neiet viegli un nobirst pa asarai bet tā cenšos būt labas mamma.:)

    AtbildētDzēst

Ieskatījās